Varekurv

Kurven er tom
RETURRET:   ALTID 14 DAGES FULD RETURRET
LEVERING:   VI LEVERER INDEN FOR 1-3 HVERDAGE
Varesortiment

tekst til faktura og ordrebekræftelseFortrydelsesret:
Indenfor 14 dage har du ret til at fortryde dit køb. Du kan vælge ombytning til anden vare eller returnering, hvor du får pengene tilbage. Det er en forudsætning, at varen er i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Ved returnering er det vigtigt, at du vedlægger den kvittering du modtog sammen med din vare ved levering - samt gerne en seddel med dit ønsker om anden størrelse/farve eller pengene retur.

Du betaler selv for returfragten til tinyzone.dk. Hvis alle varer i en ordre returneres vil portoen for returneringen blive tilbagebetalt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du kan fortryde købet ved at nægte at modtagelse af pakken - hvorefter denne returneres 'gratis' til os. 


Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Tinyzone
Høgevej 19
6700 Esbjerg

 

Reklamation
På Tinyzone har du altid 24måneders reklamationsret. For at en reklamation er berettiget må fejlen/manglen ikke være opstået som følge af fejlagtig brug eller skadesforvoldende adfærd. Der skal reklameres indenfor rimelig tid, her anses 2 måneder for rettidig.

Har du modtaget en vare med fejl/mangel bedes du sende os en mail på: info@tinyzone.dk - og beskrive fejlen samt vedhæfte min. 2 billeder.
I de fleste tilfælde kan billeder af fejlen være nok til at vi kan godkende/afvise din reklamation og derved undgås ventetid på at sende defekte varer. Hvis din reklamation er berettiget kan vi efter aftale enten sende en ny vare, reparere den defekte eller give pengene retur.

Hvis vi ønsker den defekte vare retur, skal den sendes til vores adresse:
Tinyzone
Høgevej 19
6700 Esbjerg

Ved returnering af defekt vare dækker Tinyzone dine (rimelige) portoudgifter.

            


Klik her for vores mobilside