Varekurv

Kurven er tom
RETURRET:   ALTID 14 DAGES FULD RETURRET
LEVERING:   VI LEVERER INDEN FOR 1-3 HVERDAGE
Varesortiment

Kontaktoplysninger

Kontaktoplysninger.
Hvis du har spørgsmål til varer, levering eller lignende kan du sende en mail til: info@tinyzone.dk eller ring på telefon: 61307826 alle hverdage: 9-15.

Eller find dit svar herunder i de oftest stillede spørgsmål fra andre kunder:

Nyhedsmail med rabat
jeg har lige bestilt dagen før et tilbud, kan jeg få rabatten med tilbagevirkende kraft når min pakke ikke er leveret endnu ?
Vi kan desværre ikke tilbyde at give rabat med tilbagevirkende kraft da din ordre allerede er igang i systemet.

Leveret forkert vare
Har du modtaget en forkert vare i forhold til det du har bestilt skal du sende en mail til kundeservice, så vi kan aftale en ombytning, send ikke noget retur på egen hånd før der ligger en aftale. Har du selv bestilt forkert sender du blot varen retur og lægger en seddel ved ang. bytning.

Ikke modtaget min pakke
Hvis du har valgt levering uden omdelingen, skal du selv hente pakken på posthuset. Hvis du har bestilt med omdeling, kan du selv tjekke om leveringsadressen er korrekt og henvende dig til dit nærmeste posthus og høre om pakken henligger der. Hvis dette ikke lykkes er du altid velkommen til at maile eller ringe.

Vare med fejl eller reklamation
Hvis du har modtaget en vare med fejl, eller har en reklamation vil det letteste være hvis du sender et foto på mail samt en beskrivelse af reklamationen, så tager vi den derfra.

Rabatkode hvordan indløser jeg den ?
Rabatkoder kan tastes direkte i feltet ved indkøbskurven - rabatten fratrækkes automatisk når du indløser koden. Der tilbydes aldrig rabat manuelt, uden forudgående aftale.

Spørgsmål til vare
Send os en mail så måler vi det du ønsker og vender tilbage

Adresse:
Tinyzone.dk
Høgevej 19
6705 Esbjerg Ø


Klik her for vores mobilside